Barnedans – Dans for barn i alderen 4-5 år fra 02.09 2024

Danseriet tilbyr dans som er tilpasset barn på flere nivå.  For de minste barna på 4-5 år tilbyr vi dansetreninger som er ment å gi barna en trygg start i utforskning av dansen gjennom lek, rytme og enkle barnekoreografier til musikk.

Minstekravet til alder er tilfredsstilt om barnet fyller år innenfor semesteret. Siden barn i denne alderen kan være så forskjellige, så har vi i enkelte tilfeller hatt både eldre og yngre barn på Barnedans.

Vi bruker både tradisjonelle kjente barnesanger og moderne musikk i ulike musikksjangere som barna kan lære trinn og enkel koreografi til. Gruppene er ulike fra semester til semester og innholdet vil også være ulikt avhengig av instruktørene på gruppa.

Det er ikke noe krav til bekledning annet enn ledig tøy, og sokker/innesko som ikke sklir. Drikkeflaske er også lurt å ta med.

Vi har tidligere hatt dans for barn på Tempe Helse og Velferdssenter, Kalvskinnet, Toppen Kantine, Flatåsen Skole, Breidablikk Skole, Stabbursmoen skole og Singsaker Skole.

Danseriet har tilbud i dans for barn i alderen 4-5 år  på, Tiller, Charlottenlund, Byåsen, Strindheim, Heimdal, og Rosenborg (Sentrum) som vist under:

Bydel Dag Start Sted
Tiller mandager   2. sep. Tonstad Skole
Charlottenlund tirsdager   3. sep. Charlottenlund Barneskole
Byåsen tirsdager   3. sep. Hallset Skole
Strindheim onsdager   4. sep. Strindheim skole
Rosenborg torsdager   5. sep. Rosenborg Skole
Heimdal torsdager   6. sep. Stabbursmoen Skole

Semesteravgift og medlemsavgift er tilsammen kr. 1300,-

Vi tar imot påmeldinger fram til og med 3. undervisningskveld.

Påmelding gjøres her