Hip Hop for barn og ungdom fra 6 år fra 02.09.2024

Lær å danse Hip Hop til kul og fengende musikk. Vi bruker både moderne såvel som tradisjonell Hip Hop musikk som barn og ungdom kjenner. Lær kule koreografier og spennende «moves».

Treningene er tilpasset gruppe og alderstrinn. På nivå-I så blir det gitt en innføring i danseformen basert på grunnleggende elementer.

Undervisningen tilpasses alderstrinn og i forhold til instruktør og gruppesammensetning. På nivå-II bygger vi videre på dansen og innfører flere spennende «moves», teknikker og variasjoner slik som Locking, Poping osv. Her vil det også være individuelle tilpasninger til gruppa i forhold til instruktør og gruppesammensetning. Vi har med oss mange flinke instruktører med erfaring fra Hiphop Streetdance med mere og som har ekte interesse for dans og for å arbeide med barn og ungdom.

Semesteravgift og medlemsavgift må begge være innbetalt for å kunne delta på dansetrening. Minstekravet til alder er tilfredsstilt om barnet/ ungdommen fyller år innenfor semesteret. Det er ikke noe krav til bekledning annet enn ledig tøy, og sokker/innesko som ikke sklir. Drikkeflaske er også lurt å ta med.

Dansetreningene i Hip Hop avholdes som vist nedenfor.

Bydel Dag Start Sted
Tonstad Skole mandager    2. sep. Tonstad Skole
Charlottenlund tirsdager    3. sep. Charlottenlund
Byåsen tirsdager    3. sep. Hallset Skole
Strindheim onsdager    4. sep. Strindheim Skole
Rosenborg torsdager    5. sep. Rosenborg Skole
Heimdal torsdager    6. sep. Stabbursmoen Skole

Se også våre tilbud i Streetdance og Barnedans

Semesteravgift og medlemsavgift er tilsammen kr. 1300,-

Vi tar imot påmeldinger fram til og med 3. undervisningskveld.

Påmelding gjøres her