Danseinfo

Velkommen til et nytt og spennende semester hos Danseriet.  Dette informasjonsskrivet inneholder nyttig informasjon om den plassen deres barn har hos oss.

Varighet og Avgifter

Undervisningen går over til sammen 11 uker, og følger skolekalenderen.  Det er således ikke undervisning i skoleferier.  Ved utsettelser pga. sykdom o.l. vil vi gi beskjed om dette på epost/SMS.  Utsettelse av dansetreninger vil ikke forkorte antall treninger i semesteret.  Alle som deltar på dans hos Danseriet må ha betalt semesteravgift og medlemsavgift før oppmøte.  Dette gjøres enklest i nettbanken i god tid før kursstart. Kontant betaling godtas kun første kursdag.  Se forøvrig  våre Generelle vilkår

Forberedelse

Det er ikke tillatt med utesko i danselokalet. Vi må derfor be om at dere tar med innesko, evt. sokker som ikke sklir.  En vannflaske er også godt å ha.  Utover dette trengs ikke annet enn bevegelige klær.  Barna bør ha spist litt slik at de har litt energi når de kommer på dans.  Toalettbesøk er det også greit å ha unnagjort før dansetreningen starter slik at vi unngår unødige forstyrrelser.

Foreldres tilstedeværelse

For Barnedans så kan foreldre være tilstede sammen med barna første gangen slik at de skal bli trygge i situasjonen.  Neste gang følger foreldre barna sine inn, men forlater undervisningen etter oppropet.  For resten av semesteret er det ønskelig at foreldre ikke oppholder seg i undervisningsområdet etter undervisningen har startet da dette distraherer både egne og andres barn i undervisningen.  Om det er spesielle behov som gjør at noen barn trenger mer tid sammen med sine foreldre, så ta kontakt med instruktøren om dette slik at dere kan gjøre en avtale om dette før dansen starter. Foreldre som er tilstede i dansesalen må være med å danse sammen med barna.

For Hip Hop og Streetdance 6-9 år og oppover så er ikke foreldrene tilstede i salen når det undervises.  Hvis det er særskilte behov så ta kontakt med instruktøren for å gjøre avtale om dette før oppstart.

Vårt mål

Danseriet er opptatt av at barna skal få et så godt tilbud som mulig innen dans i lokalmiljøet.  Vi prøver å legge forholdene best mulig til rette slik at barna trives og gleder seg til å danse på treningene våre.  Om det er forhold som vi bør kjenne til, vennligst Kontakt Oss snarest slik at vi kan følge opp dette.

Ta også en titt på foreldrevettreglene.

Om det skulle være noe som er uklart så ta kontakt med oss på tlf. 412 23 119.


Velkommen til Danseriet!

Mvh

Styret i Danseriet
www.danseriet.no
Lik oss gjerne også på www.facebook.com/Danseriet