Danseinfo

Danseinfo

Kjære dansebarn og danseforeldre

Velkommen til et nytt og spennende semester hos Danseriet.  Dette informasjonsskrivet inneholder nyttig informasjon om den plassen deres barn har hos oss.

Undervisningen går over til sammen 11 uker, og følger skolekalenderen.  Det er således ikke undervisning i skoleferier.  Ved utsettelser pga. sykdom o.l. vil vi gi beskjed vi epost, så pass på at epost fra oss ikke går i søppelpost.

Vi har igjen byttet system for påmelding og betaling i håp om at dette skal gjøre det lettere for både dere foreldre og for oss som skal administrere de ulike gruppene.

Alle som deltar på dans hos Danseriet må ha betalt semesteravgift og medlemsavgift. Dette gjøres enklest i netbanken i god tid før kursstart. Kontant godtas kun første kursdag.  Se forøvrig Generelle vilkårvåre generelle vilkår. Det er ikke tillatt med utesko i danselokalet. Vi må derfor be om at dere tar med innesko, evt. sokker som ikke sklir.  En vannflaske er også grei å ha.  Utover dette trengs ikke annet enn bevegelige klær.  Barna bør ha spist litt slik at de har litt energi når de kommer på dans.  Toalettbesøk er det også greit å ha unnagjort før dansetreningen starter slik at vi unngår unødige forstyrrelser.

For Barnedans så kan foreldre være tilstede sammen med barna første gangen slik at de skal bli trygge i situasjonen.  Neste gang følger foreldre barna sine inn, men forlater undervisningen etter oppropet.  For resten av semesteret er det ønskelig at foreldre ikke oppholder seg i undervisningsområdet etter undervisningen har startet da dette distraherer både egne og andres barn i undervisningen.  Om det er spesielle behov som gjør at noen barn trenger mer tid sammen med sine foreldre, så ta kontakt med instruktøren om dette slik at dere kan gjøre en avtale om dette før dansen starter.  Foreldre som er tilstede i dansesalen må være med å danse sammen med barna.

For Hip Hop og Streetdance 6-9 år og oppover så er ikke foreldrene tilstede i salen når det undervises.  Hvis det er særskilte behov så ta kontakt med instruktøren for avtale før oppstart.

Danseriet er et idrettslag som er opptatt av at barna skal få et så godt tilbud som mulig innen dans i lokalmiljøet.  Vi prøver å legge forholdene best mulig til rette slik at barna trives og lærer seg å danse på treningene våre.  Om det er spesielle forhold som vi bør kjenne til, vennligst ta kontakt med oss på forhånd slik at vi kan ta hensyn til dette.

Ta også en titt på foreldrevettreglene.

Om det skulle være noe som er uklart så ta kontakt med oss på tlf. 412 23 119.
Klubbens kontonummer: 92302606899

Velkommen til Danseriet!

Mvh

Styret i Danseriet
www.danseriet.no
Lik oss gjerne også på www.facebook.com/Danseriet