Om oss

Dansetrenere i Danseriet i TrondheimBildet viser instruktører / trenere i idrettslaget Danseriet 4Step i Trondheim.   Idrettslaget tilbyr dansekurs for barn, ungdom, og voksne som er glad i å danse.

Vi arrangerer treninger og kurs i dans i Trondheim i Swing, Hiphop, Street, Streetdance, Tango, Salsa, Linedance, Brudevals, Bugg og Barnedans på flere steder i Trondheim.

Rekrutteringskurs gjennomførses av danseklubben Danseriet.  Klubben tilbyr også spesialiserte dansekurs for firma, oppvisninger og promoteringer, og privatundervisning i blant annet brudevals.  Ta kontakt her eller på tlf: 412 23 119 for ytterligere informasjon.

Dans er en aktivitet for alle og gir helse og glede gjennom hele livsløpet. I dansen er det ingen «reservebenk», men en aktivitet hvor alle kan være med hele tiden.

Vi ønsker alle velkommen til et trygt, og hyggelig dansemiljø.

 

Hvem er vi?

Danseriet 4Step er en frivillig, inkluderende og demokratisk organisasjon hvor lojalitet og ærlighet står sentralt, både idrettslig og menneskelig for den enkelte, og for Norges Idrettsforbund og Paralympiske komite, og i Norges Danseforbund hvor klubben er medlem.  Idrettslaget er registrert i Brønnøysundsregistrene under organisasjonsnummer 993918148. Vi ønsker å være en ledende og strukturert organisasjon tilpasset den enkelte danser, arbeide målrettet både idrettslig og organisatorisk, være allsidig og ha dynamisk utvikling.

Idrettslaget ble startet av ildsjeler i dansemiljøet med lang erfaring innen dans og frivillig organisasjonsarbeid den 24. mars 2009.    Medlemskap er påkrevd for undervisning i HipHop o.l. for barn og ungdom.  Klubben søker å ha de beste tilgjengelige instruktører på de ulike danseformene til en hver tid for å sikre høy kvalitet på våre tilbud.  Idrettslaget utdanner instruktører gjennom Norges Idrettsforbund, og Norges Danseforbund.

Danseriet gjennomfører rekrutteringskurs for barn i alle aldre. Medlemsavgift og semesteravgift må være innbetalt før man kan delta på dansetreninger der dette er påkrevd.  Innbetaling kan gjøres til Danseriets konto: 92302606899 eller betales kontant på første kurskveld.  Semesteravgift og medlemsavgift refunderes ikke for påbegynte kurs. Vi har dessverre ikke ordinære prøvetimer, men tilbyr i blant mulighet for å prøve når semesteret har startet. Danseklubben er registrert i enhetsregisteret med organisasjonsnr: 822022472.  For mer detaljer se generelle vilkår.

Vi tilbyr ulike kurs på forskjellig nivå. Hos oss bestemmer du selv hvor «lista skal ligge».  Vi tilbyr alt fra nybegynnerkurs, der ingen forkunnskaper er påkrevd, til avanserte treninger som er tilrettelagt for konkurranse dans.  Har du har lyst til å være med å trene til konkurranser, så tilkommer egne avgifter og lisenser.  Ta kontakt med oss om du er interessert i dette.

Hvor er/var vi?

Trondheim Dansesenter på Marienborg, Cecilienborgvegen 2
Singsaker Skole, Jonsvannsveien 2
Sjetne Skole, Paralellen 14.
Flatåsen Skole, Øvre bygg, Øvre Flatås veg 59.
Breidablikk Skole, Industriveien 40.
Stabbursmoen Skole, Sørbruvegen 4.
Kalvskinnet Skole, Bispegata 9d.
Dagskolen på Lade, Håkon Magnussons gate 5
Rosenborg Skole, Stads Ing. Dahls gate 1.
Kolstad Skole, Saupstadringen 16.
Hallset Skole, Østre Hallsetvangen 8.
Tonstad Skole, Torvmyra 4.

Styret i klubben består av:

  • Jostein Eklund- Leder
  • Carina Karlsen –  Nestleder
  • Silje Glasø Haugan – Styremedlem

Kontakt informasjon

Kontakt: kontaktskjema, eller på tlf: 41223119
Post:Postboks 46 Heimdal, 7472 Trondheim

Danseriet 4Step samarbeider med flere danseklubber og dansemiljø rundt om i Norge. Idrettslaget er medlem i Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske komité og i Norges Danseforbund.

Samarbeidspartnere:

Vi benytter www.kursagenten.no for markedsføring av våre kurs dans.
For sko og danseartikler til rabbaterte priser benytter vi vi Dansebutikken Dsi.
Vi bruker også Facebook og Google for markedsføring av våre dansekurs.
Klubbinfo har tidligere hatt en nettside for Danseriet
En takk til våre sponsorer MaxSpill, Idrettsbingo og Ringnes.

Andre:

NTNUI Dans ble grunnlagt i 1984 og er i dag den største danseklubben nord for Dovre
Bryllupsweb har mye informasjon for de som skal gifte seg.ny_niflogo

nd2