Streetdance for barn og ungdom i Trondheim fra 02.09.2024

Streetdance er et samlingsnavn for alle danser som har oppstått på gatene eller i klubber. Streetdance er således en allsidig dans som passer for alle alderstrinn for barn fra 6 år og oppover og som er en blanding av forskjellige dansestiler slik som HipHop, Breakdance, New School, Krumping, Locking osv…

Du trenger du ikke å ha noen forhåndskunnskaper innen dans for å lære deg å danse hos oss. Vi starter alltid med «basic» fra grunntrinn og beveger oss oppover i vanskelighetsgrad med ulike «moves» etter som vi mestrer det grunnleggende. Treningene er følger skolekalenderen og er tilpasset alderstrinn og gruppesammensetning.

Vi har med oss mange flinke instruktører med erfaring fra Hiphop Streetdance mm. som har ekte interesse for dans og for å arbeide med barn og ungdom.

Semesteravgift og medlemsavgift må begge være innbetalt for å kunne delta på dansetrening. Minstekravet til alder er tilfredsstilt om barnet/ ungdommen fyller år innenfor semesteret. Det er ikke noen krav til bekledning annet enn ledig tøy, og sokker/innesko som ikke sklir. Drikkeflaske er også lurt å ta med.

Dansetreningene i Street dance avholdes som vist nedenfor.

Bydel Dag Dato Sted
Tiller mandager    2. sep. Tonstad Skole
Charlottenlund tirsdager    3. sep. Charlottenlund

Se også våre tilbud i Hiphop og i Barnedans

Semesteravgift og medlemsavgift er tilsammen kr. 1300,-

Vi tar imot påmeldinger fram til og med 3. kurskveld.

Påmelding gjøres her